U sobi nije pronađen alkohol
0

Whitney Houston se ugušila u kadi?

SRNA
Whitney je bila istinska muzička ikona (Foto: AFP)
Whitney je bila istinska muzička ikona (Foto: AFP)
Policija nije pronašla ilegalne supstance u sobi Whitney Houston i postoji mogućnost da se čuvena pjevačica ugušila u kadi, objavljeno je na siteu TMZ.

Policija je, takođe, saopštila da nije pronašla dokaz u sobi da je Houston konzumirala alkohol.

Američka pop diva umrla je sinoć u sobi u hotelu Beverli Hilton u 48. godini, a uzrok smrti još je pod istragom.

Član njene pratnje prijavio je da se pjevačica ne odaziva na pozive i pozvao obezbjeđenje. Ljekari hitne pomoći pokušali su sa reanimacijom, ali bez rezultata. Hjustonova, koja se godinama borila sa drogom, proglašena je mrtvom u 15.55 po lokalnom vremenu.

Whitney je uvrštena u Guinessovu knjigu rekorda kao najnagrađeniji ženski izvođač svih vremena.

Tokom svoje karijere, koja je počela kada je imala 11 godina, dobila je šest nagrada Grammy, 15 muzičkih nagrada Bikllboard, 21 američku muzičku nagradu, dva Emmyja" i mnoga druga priznanja.

Whitney je izdala sedam studijskih albuma, prodala oko 170 miliona CD-ova, singlova i video snimaka.  Ona je poznata i kao glumica, posebno po ulozi u hit filmu "Tjelohranitelj" iz 1992. godine gdje joj je partner bio Kevin Costner.
Umrla je uoči dodjele nagrade Grammy, u istom hotelu gdje je održavana godišnja zabava uoči tog događaja, na kojoj je trebalo da nastupi.

Njen bivši suprug pjevač Bobby Brown, koji se povezuje sa njenim prvim problemima sa drogom, zaplakao je kad je čuo šta se desilo sa Whitney, rekavši da je došao do najtežeg trenutka u svom životu.

Pjevačica je ranije javno saopštila da je intenzivno konzumirala kokain, marihuanu i ekstazi. Osamdesetih i devedesetih godina držala prva mjesta na muzičkim top listama, do udaje za repera Browna, nakon čega su počeli njeni problemi sa narkoticima.