Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krestalica !
Ovaj spot sam pogledao sa ugasenim zvucnicima.. ne znam kako vi gledate na ovo, ali ovo je pornjava teska, 3 lika i zenska, svi goli, ona se njima naguzuje.. ne znam ko je scenarista, ali mu se poserem na zanat!
Njoj da se ne svidja ne bi prihvatila 😆
Nema glas da bi uspjela, pa malo se skines pokazes guzu i prica se o tebi...
Prezgodna! Slican spot snimila je i Ana Nikolic.
Tončija Huljića treba da napadne Green-Peace jer zagađuje okolinu!
Ma dobra je Rozga, sto jest'!
TREBA JOJ HUSEIN BOLT NA 2 H DA SE ODREKNE STATUSA DROLJE ZAUVIJEK
Jelena Rozga je bez mozga
Ma bizi ba, samo neki bilderi, nigdje jelene., bezzeze
haha, djesi jelena bezmozga :D
..."alfa ženka"...majko moja, ima li kraja budalaštinama samoprozvanih experata...
Alfa žena, beta karoten i gama zračenje. Tonči i Vjekoslava Huljić, nema dalje.
@3iksa ...žena jeste zgodna, brat-bratu 10-ak takvih dnevno vidim i zaboravim. belaj je što nadriintelektualno pametovanje na mainstream valu "jer ja to zaslužujem" od nje čini ništa do arhetipa "glupave plavušice". severinine izjave sličnih konotacija imaju daleko više uvjerljivosti, jer mi se čini da nisu toliko "prelivene šećerom" kao ovo isprazno fraziranje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"O čemu zapravo pjeva, otkrila je sama Jelena: "Pjesma 'Nasljednik' oda je svim samouvjerenim ženama u kojima se kao i u meni krije jedna alfa žena. To je hrabra, odvažna i privlačna žena koja se dobro osjeća u svojoj koži i poručila bih svim ženama da pronađu tu 'alfa ženu' u sebi"." Ovo je za moždani udar.
Preglupo :D
koji tekst jbt!