Jennifer Lopez
0

"Voljela bih da imam još djece"

Sarajevo-x.com
Jennifer Lopez (Foto: AP)
Jennifer Lopez (Foto: AP)
Jennifer Lopez, američka pjevačica i glumica, priznala je da ona i njen suprug Marc Anthony razmišljaju o proširenju porodice.

Lopez i Anthony su u braku skoro sedam godina i imaju trogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Gostujući u showu Jaya Leona zgodna američka umjetnica kazala je da nije sigurna da li će širiti porodicu, ali o tome ona i suprug razgovaraju.

"Ne znam da li ću imati još djece. Voljeli bismo, ali nikad se ne zna. Razgovarali smo o tome, pa ćemo vidjeti", kazala je Lopez.

Četrdesetjednogodišnjakinja koju je magazin People imenovao najljepšom ženom na svijetu također je ispričala da je uživala u 8. maju - Majčinom danu.

"Ništa nisam radila. Marc i ja smo ležali u krevetu. Djeca su se kasnije probudila i dotrčala do mene da mi čestitaju. Oboje su mi poklonili po ružu. To mi je bio najljepši trenutak tog dana", kazala je Lopez, dodavši da joj je suprug taj dan čestitao karticom na kojoj joj je napisao da je najljepša majka na svijetu.

U showu je govorila o svojoj djeci, ali i o svom djetinjstvu. Istakla je da je njena majka teška srca pristala da joj ispuni želju i dozvoli da se bavi plesom, prenose američki mediji.

"Ukoliko moja djeca budu željela da se bave plesom, podržat ću ih", kazala je Lopez.