|

"Vlatko Stefanovski Trio" u Coloseum Clubu

"Vlatko Stefanovski Trio" u Coloseum Clubu
12
Klix.ba
5.2.2013. u 11:42
0
komentara
12

dijeljenja
"Vlatko Stefanovski Trio" u Coloseum Clubu
Svi posjetioci Coloseum Cluba će u subotu, 9. februara sa početkom u 22 sata imati priliku uživati u jedinstvenom nastupu sastava "Vlatko Stefanovski Trio".
Trio istaknutog makedonskog gitariste Vlatka Stefanovskog i bivšeg frontmena kultne grupe Leb i Sol, čine pored Stefanovskog basista Gjoka Maksimovskog i bubnjar Dejan Mirosavljević.

Od osnivanja grupe Leb i Sol, koja je nekada bila jedna od najjačih grupa na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije, Vlatko Stefanovski Trio privlači posebnu pozornost na svoj stil muzike. Spoj makedonskih nepravilnih ritmova i savremenog rocka, koji uzbuđuje opet i iznova publiku svih uzrasta i muzičkih preferencija.

Vlatko će nastupom u Coloseum Clubu pokazati zašto je poznat kao vladar kreiranja kombinacije žanrova i melodija koje sadrže stilove etno i ambijentalne muzike te klasičnog bluesa.Vlatko Stefanovski Trio će pružiti jedinstvenu priliku svima da na jednom mjestu i u jednoj noći poslušaju neke od najboljih makedonskih narodnih pjesama kao što je "Jovano, Jovanke", da se opuste uz lagani blues, te da zajedno sa njima zapjevaju neke od najpoznatijih rock pjesama.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.