Kakanjski dani
491

Više hiljada posjetilaca uživalo u spektakularnom koncertu Dženana Lončarevića u Kaknju

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Dženan Lončarević večeras je na glavnom trgu u Kaknju održao spektakularan koncert pred više hiljada posjetilaca iz Kaknja i drugih bh. gradova koji su uživali u njegovim mnogobrojnim hitovima.

Centralni događaj 5. dana manifestacije Kakanjski dani bio je posvećen Dženanu Lončareviću koji je sjajnim dvosatnim koncertom izmamio emocije kod kakanjske publike.

"Hvala ti suboto uvečer", "Piješ sine", "Laufer", "Casino", "Odavde do neba" su samo neki od hitova kojima je Lončarević počastio publiku, a tu su bile još neke izvedbe od drugih pjevača koje je publika primila i uglas pjevala sa njim.

"Prvi smo put u Kaknju na ovaj način i sigurno je da ćemo pružiti dobru zabavu i vjerujem da ćemo svi biti zadovoljni. U Bosni i Hercegovini imamo još neke nastupe, a onda idemo u Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, da zaokružimo ovu ljetnju priču", kazao je Lončarević prije koncerta.

Nedavno je koncert održao na tvrđavi u Jajcu, ali i u Travniku, a na pitanje kakva je bh. publika kazao je:

"Najbolja, ali zaista. Defintiivno. Drugu godinu intenzivno sviramo u BIH i veliko hvala svima koji su bili na mojim nastupima širom BiH."

Kakanjski dani nastavljaju se i narednih dana brojnim sadržajima kao što su koncerti, sportska takmičenja, kino i pozorišne projekcije i sve ono što će biti zabava za sve uzraste.