Muzika
0

VIP ulaznice za koncert Davida Guette dostupne do 10. decembra

Sarajevo-x.com
David Guetta
David Guetta
Top vijest u muzičkim krugovima u posljednje vrijeme je svakako gostovanje jednog od najboljih i napopularnijih DJ-eva i producenata današnjice - Davida Guette - u našem glavnom gradu. Podsjećamo, David Guetta će sve ljubitelje house zvuka počastiti svojim setom 18. decembra u dvorani Zetra u Sarajevu.

Iako vlada veliko interesovanje za ulaznice za ovaj muzički spektakl, one su i dalje dostupne i to putem ulične prodaje (Plato Skenderija i u ulici Ferhadija, kod Gradske tržnice), na ovlaštenim prodajnim mjestima, te putem online servisa www.kupikartu.ba.

Osim ulaznica za parter, dostupne su i VIP ulaznice u dvije kategorije: VIP Exclusive i VIP središnji dio tribina pa cijeni od 1000 KM, odnosno 70 KM. Ukoliko želite VIP status na koncertu godine požurite – VIP ulaznice su dostupne do 10. decembra 2010, i to isključivo putem online servisa www.kupikartu.ba.

David Guetta je rođen u predgrađu Pariza, Triptonu. Muzikom se počeo baviti osamdesetih godina, a prvi veći uspjeh je doživio sa albumom "Just a Little More Love" iz 2001. Nakon toga, Guetta je mogao ići samo u jednom pravcu – ka vrhu. Danas je ovaj umjetnik rasprodan gotovo cijele godine. Za njegove producentske usluge se otimaju najveće pop zvijezde današnjice. Izdvajamo saradnju sa nekim od najpoznatijih imena poput Kida Cudija, Madonne, Kelly Rowland, Estelle, Akona...

Ne propustite biti dijelom koncerta čovjeka koji je ove godine osvojio četiri nagrade Grammy. Sarajevo će 18. decembra imati priliku da se pokaže kao odličan domaćin ovom majstoru za miksetom.