OK Fest
0

Veliko interesovanje za boravak u OK kampu, pogledajte aktuelnu ponudu

Klix.ba
Nakon što su za samo tri sata od objave lineupa, ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa, popunjeni hotelski kapaciteti u NP Sutjeska, u roku od deset dana publika je razgrabila prvi kontingent OK kamp paketa po cijeni od 25 KM.

S obzirom na veliko interesovanje, paket trodnevnog boravka u kampu uz ulaznice za sve koncerte ovogodišnjih izvođača na tri stagea, svi ljubitelji kampa i dobre zabave moći će do u sklopu super ponude kraja marta kupiti po cijeni od 30 KM.

Ljubitelji dobre zabave, muzike, druženja i kampovanja imaju mnogo razloga za dolazak na Tjentište 12., 13. i 14. jula. Očekuje ih mnogo sjajne muzike uz vrhunske izvođače na Jägermeister main stageu gdje nastupaju Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkersi, Pips, Chips & Videoclips i Helem nejse. Svi oni koji su i ove godine odlučili da se prepuste magiji Sutjeske i festivalsku energiju dožive kroz najbolju atmosferu festivalskog kampa bit će u prilici da uživaju u nastupima sjajnih bendova i izvođača na Sensation OK stageu, gdje ih očekuju Let 3, Bjesovi, Vojko V, Đorđe Miljenović, Iskaz i M.O.R.T. U narednom periodu očekuje nas još sjajnih imena na OK summer stageu i after partyju u OK kampu.

Predah od muzike kamperi će i ove godine moći potražiti u adrenalinskom doživljaju koji će im priuštiti rafting na Tari ili planinarska šetnja obroncima planinskih masiva NP Sutjeska sve do prirodnog bisera Trnovačkog jezera u obliku srca. Do početka OK avanture na Tjentištu donosimo još novosti i programskih sadržaja, ali jedno je sigurno, magije i dobre zabave ni ove godine neće nedostajati u NP Sutjeska.

Zato osigurajte svoj OK kamp paket (kamp + ulaznica) na vrijeme po super cijeni od 30 KM, iskoristite ovu ponudu i budite dio Nektar OK Festa. Sve info u vezi sa paketima boravka u OK kampu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala.