Muzika
49

Veliki interes za koncert Zdravka Čolića u Zetri, rasprodate ulaznice za tribine

Piše: L. Č.
Velika regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić održat će 29. novembra veliki koncert u sarajevskoj Zetri.

Organizatori ne kriju zadovoljstvo prodajom karata. Karte za tribine, kojih je bilo relativno malo, odmah su rasprodate.

Karata za parter u prodaji ima još uvijek, a možete ih nabaviti u Agenciji VTA Sarajevo, VTA Mostar i VTA Travnik. Kada je u pitanju ulična prodaja u Sarajevu, karte možete kupiti u ulici Ferhadija, biletarnici Bosanskog kulturnog centra, kao i biletarnici na platou Skenderije. Također, tu je i prodaja putem portala Kupikartu.ba.

"Vlada velika potražnja za ulaznicama, a stvorila se i jedna euforija za sjedećim mjestima kojih u Zetri ima malo, neke dvije hiljade", kazali su za Klix.ba organizatori koncerta Beral Music.

Ulazi za koncert Zdravka Čolića u Zetri će biti otvoreni već od 18 sati, a organizatori poručuju posjetiocima da dođu na vrijeme, kako bi se izbjeglo nepotrebno stvaranje gužvi.

Osim u Sarajevu, Zdravko Čolić će 12. decembra održati koncert i u beogradskoj Kombank Areni. Karte za ovaj muzički spektakl su već rasprodate, te je pjevač zbog velikog interesa najavio još jedan dodatni koncert dan kasnije, 13. decembra.