U prodaji još 500 ulaznica
40

Veliki interes za koncert Sergeja Ćetkovića u Sarajevu

Klix.ba
Sergej Ćetković
Sergej Ćetković
Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića koji će biti održan u sarajevskom Domu mladih 14. septembra puštene su u prodaju prije dvije sedmice. Međutim, fanovi su za koncert pokazali veliki interes pa su organizatori odlučili pustiti još 500 ulaznica u prodaju po cijeni 15 KM.

Ogranizatori su saopćili da su željeli pružiti priliku da na koncertu Sergeja uživaju i građani koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji te su pustili u prodaju još 500 ulaznica po cijeni od 15 KM, koje svi mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu (Plato Skenderija, BKC, BBI centar - Pult fonTELe.ba, Ferhadija kod Tržnice) te u poslovnicama Kupikartu.ba u Mostaru, Zenici, Tuzli i Banjoj Luci.

U prodaji su, također, VIP ulaznice za 6 osoba po cijeni od 300 KM, odnosno za 4 osobe po cijeni od 200 KM. Online prodaja je moguća preko www.kupikartu.ba, saopćili su organizatori.

O stvaralaštvu i vrijednosti Sergeja Ćetkovića i njegovog cjelokupnog rada i rezultata ne treba posebno govoriti. Od mlađih generacija do najstarijih, nema ko nije zapjevao Prokleta bila, Pogled u tami, Ako te nije pronašla ljubav… a u novije vrijeme i Zbog nas, 2 minuta...