Nastavak programa
123

Večerašnji muzički događaji u Sarajevu: Nastupi na Skenderiji, na Ilidži pjeva Dženan Lončarević

I. S.
Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba
Mnogi građani i turisti koriste festivalske dane u Sarajevu kako bi prisustvovali muzičkim događajima. Večeras je najavljeno nekoliko njih.

Na Music Zoneu, koji se održava na platou ispred zgrade Ambasade Republike Grčke, večeras pjeva hrvatski bend Psihomodo pop. Koncert počinje u 23 sata. Ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 KM pronađite na servisu Kupi Kartu ili na ulazu.

St. Louis band, čiji je frontmen Marko Louis, nastupa na Kinđetovom mostu u 23:30. Prije njih će nastupiti DJ-ica Medina Mex. Ulaznice koštaju 10 KM, a možete ih nabaviti na Kupi Kartu.

Amifteatar Doma mladih večeras je rezervisan za event Billain Summons - Episode 5: Drop Sensei. Publiku će zabavljati Billain, Sowa i Nadja Si. Nastupi počinju u 23:30. Ulaznice možete kupiti na platou Centra Skenderija i na Entrio.ba.

U Heineken Summer Loungeu na Skenderiji nastupe će održati Matinee DJ-evi Alain i Coem. Počinju u 21 sat, a više informacija o rezervacijama pronađite na Facebooku i Instagramu.

Dženan Lončarević će u 21 sat održati koncert na Centralnom trgu Ilidža, a ulaz je slobodan. Festival Sarajevo Sevdah Soiree u 20:30 otvara bend Divanhana. Ulaznice po cijeni od 40 KM možete kupiti na Kupi Kartu.