Muzika
0

Večeras veliki koncert Jamesa Blunta u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Blunt i Cavalli u Sarajevu; Foto: Sarajevo-x.com
Blunt i Cavalli u Sarajevu; Foto: Sarajevo-x.com
Dugo očekivani koncert britanske pop zvijezde Jamesa Blunta bit će održan večeras u sarajevskoj dvorani Zetra sa početkom u 20:00 sati. James Blunt je u pratnji Roberta Cavallija i Sanele Jenkins privatnim avionom jučer oko 17 sati došao u Sarajevo.

Popularni britanski pjevač jučer je sletio na Sarajevski aerodrom privatnim avionom sa poznatim dizajnerom Robertom Cavallijem i sa Sanelom Jenkins. Po dolasku, Blunt je održao press konferenciju na aerodromu.

James Blunt i Roberto Cavalli su izjavili da im je veoma drago što su stigli u Sarajevo, da je to lijep grad, s tim što je Cavalli dodao da voli lijepe žene i da zna da su Sarajke lijepe.

Blunt djeluje vrlo zadovoljan i sretan zbog predstojećeg koncerta i veliko mu je zadovoljstvo što će svirati pred bh. publikom, rekla nam je glasnogovornica firme Art Zone koja organizira današnji koncert.

Na koncertu u Zetri nastupit će i predgrupa Zoster iz Mostara. James Blunt će pred publikom izvesti hitove sa albuma "Back to Bedlam" i "All the Lost Souls". Očekuje se da će koncert trajati oko sat i pol vremena.

Karte se mogu nabaviti i u nedjelju na blagajni dvorane Zetra već od 12:00 i prodavat će se do samog početka koncerta, saopštili su organizatori.