Klupski prvaci
20

Večeras u sarajevskom parku Hastahana oproštajni nastup grupe Unplugged Plug

Klix.ba
Manifestacija "Ljeto u parku - Hastahana" i u nedjelju, 12. augusta, ponudila je pregršt zabavnih sadržaja za posjetitelje svih generacija. Najmlađi su se mogli igrati u Jaffa Fun Parku i uživati u mini luna parku, dok su oni stariji tokom dana mogli besplatno koristiti terene za nogomet, košarku, odbojku na pijesku...

Besplatna je bila i projekcija dugometražnog animiranog filma Simpsons the Movie, koja je privukla do sada rekordan broj gledatelja u Kino u parku by Vegeta Natur, a slobodan je bio i ulaz na nastupe u Carlsberg Beer Gardenu, gdje su sinoć svirali duo Beća i Faja, te odlični Zlatan Karić i njegov Cover Art.

Danas će u Kinu u parku by Vegeta Natur s početkom u 21:00 sat bit će održana projekcija kultnog filma Goonies iz 1985. godine.

U Carlsberg Beer Gardenu večeras u sklopu Warm Up Sessiona nastupa Duo Haris i Merima, dok u glavnom programu nastupaju sarajevski klupski prvaci - Unplugged Plug, kojima će ovo vjerovatno biti posljednji nastup u Sarajevu jer se lider ove odlične skupine, Salih Hadžiabdić. uskoro seli iz BiH.

Sve u svemu, manifestacija "Ljeto u parku - Hastahana", koja traje sve do 15. septembra, nastavlja nuditi zabavne sadržaje za sve generacije Sarajlija i posjetitelja glavnog grada BiH.