Sarajevo Music Stage
0

Večeras nastupaju Damir Urban & 4 i Negative

Klix.ba
Damir Urban
Damir Urban
Nakon nastupa Tonyja Cetinskog, Sarajevo Music Stage 2012 se nastavlja u petak, 13. jula, koncertom Urbana & 4 i Negativa.

Sedmi koncert Sarajevo Music Stagea 2012 održat će se pod pokroviteljstvom radiostanica RSG i RSG 1. RSG radio putem svojih predajnika pokriva veliki dio BiH i najslušaniji je radio u BiH, dok je RSG 1 najslušanija sarajevska radiostanica. Obje radiostanice slušateljima pružaju objektivne informacije, ali i odličnu zabavu.

Sarajevo Music Stage 2012 bit će završen koncertom Mostar Sevdah Reuniona u subotu, 14. jula. Koncerti počinju iza ponoći, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderija i u Bosanskom kulturnom centru. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na ovim biletarnicama, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Više informacija o Sarajevo Music Stageu dostupno je na Facebook stranici Sarajevo Music Stage 2012: https://www.facebook.com/SarajevoMusicStage.