Sarajevo Music Stage 2012.
3

Večeras koncert Bajage i Instruktora u Domu mladih

Klix.ba
Sarajevo Music Stage 2012 nastavlja se večeras koncertom ex-Yu rock and roll veterana Bajage i Instruktora.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Sarajevo Music Stageu, bend predvođen tekstopiscem, kompozitorom i gitaristom Momčilom Bajagićem Bajagom, još jednom će prirediti muzički spektakl za sve ljubitelje starog dobrog rock and rolla.

Drugi koncert u okviru Sarajevo Music Stagea 2012 održat će se pod pokroviteljstvom Argete Delight, Argetinog novog namaza koji dokazuje da ova poznata pašteta može imati odličan ukus i uz smanjeni udio soli i masti, od čak 30%.

Sarajevo Music stage nastavit će se koncertima Harija Mata Harija (nedjelja, 08. juli), Kultur Shocka (ponedjeljak, 09. juli), Amire Medunjanin (utorak, 10. juli), Tonija Cetinskog (četvrtak, 12. juli), Urbana & 4 i Negativa (petak, 13. juli), te Mostar Sevdah Reuniona (subota, 14. juli).

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin, započinjat će tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata. Na koncert Amire Medunjanin moći će se ući od 21 sat, a koncert će započeti u 22 sata.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderije i Bosanskom kulturnom centru. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na biletarnicama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Više informacija o Sarajevo Music Stageu dostupno je na Facebook pageu Sarajevo Music Stage 2012.