Jaeger Music Night 2012
2

Večeras dvoboj grupa Motherfunky i Big Brothers

Klix.ba
Program Jaeger Music Night 2012 se nastavlja večeras, u srijedu, 25. jula, u Klubu S u Orašju, a nastupit će grupe Motherfunky i Big Brothers. Bend Motherfunky je ušao u takmičenje Jaeger Music Night 2012 umjesto sastava Igor D. & PMS Trio, koji je vlastitom odlukom odustao od daljnjeg takmičenja. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 21 sat, je besplatan, a specijalni gosti bit će hrvatski bend Da Vinci iz Županje.

Za bendove Motherfunky ili Big Brothers glasat će publika, i to na tri načina: tokom same svirke, putem internet stranice www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina, na kojim će glasanje trajati još sedam dana nakon koncerta, do srijede, 01. augusta. Pobjeda u jednom obliku glasanja će bendovima donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Podsjećamo da se na konkurs za učešće u četvrtom izdanju programa Jaeger Music Night 2012 prijavilo 18 bendova iz cijele BiH. U narednom periodu nas očekuju i dvoboji preostale četiri grupe: Filling Silence, Neuro, My Last Suicide i Aesthetic Empathy.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Night bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom programa.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na internet stranici www.jaegermusicnight.ba.