Jaeger Music Night 2012
0

Večeras dvoboj grupa Big Brothers i Aesthetic Empathy

Klix.ba
Večeras će u klubu Flamingo u Širokom Brijegu biti održano prvo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012.

U okviru ovog muzičkog duela snage će odmjeriti bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy. Kao specijalni gosti nastupit će izvrsni hrvatski hip-hop bend Dječaci, koji će ovom prilikom prvi put nastupiti u Širokom Brijegu. Ovaj koncert bit će ujedno i završni party Mediteran Film Festivala, koji se u Širokom Brijegu održava od 20. do 25. augusta. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 23 sata, je besplatan.

Za bendove Big Brothers ili Aesthetic Empathy glasat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tokom same svirke, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Glasanje na web stranici www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina trajat će još dvije sedmice nakon koncerta, do subote, 8. septembra. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Nakon prvog polufinala, u kojem učestvuju bendovi koji su već prošli kroz četvrtfinala kao pobjednici – Big Brothers i Aesthetic Empathy, bit će održano i drugo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012, u okviru kojeg će se bend Karma Guru takmičiti sa pobjednikom posljednjeg četvrtfinalnog koncerta, koji će biti naknadno održan: bendom Filling Silence ili bendom My Last Suicide.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.