Senzualna i strastvena
84

FOTO / Vanja kao Anja Rupel i Marina Perazić u novoj pjesmi "Meni se"

Klix.ba
Vanja Mišić (Foto: Boris Miljević Euroblic)
Vanja Mišić (Foto: Boris Miljević Euroblic)
Banjalučki bend Vanja TheFrog predstavio je novu pjesmu koja nosi naziv "Meni se".

Radiofonična pop/lounge numera podsjeća na uratke stare škole koju su predvodile Anja Rupel i Marina Perazić. Ova poslastica za ljubitelje kvalitetnog popa, zahvaljujući senzualnom vokalu Vanje Mišić, zvuči senzualno i strastveno.

"Meni se" je treći singl grupe Vanja TheFrog sa albuma koji je u pripremi. Podržao ga je Inovacioni centar Banja Luka (ICBL). Sredinom marta bit će snimljen i spot za ovu pjesmu.

Sa promocije singla (Foto: Boris Miljević Euroblic)
Sa promocije singla (Foto: Boris Miljević Euroblic)
Vanja TheFrog je jedan od najnovijih banjalučkih bendova. Zbog atraktivnih nastupa, specifičnog repertoara te fenomenalnog glasa mlade i harizmatične pjevačice Vanje Mišić bend je veoma brzo postao miljenik publike i medija. Često ih nazivaju bosanskohercegovačkim Novell Vagueom zbog pristupa radu i zvuku.

Na svom repertoaru imaju preko 100 pjesama raznih izvođača - stranih i domaćih, a posebnu čar bendu daje način na koji izvode i obrađuju pjesme, te stvaraju novi zvuk. Od juna 2012. počeli su raditi na autorskim pjesmama. Iza sebe imaju više od 100 nastupa u klubovima širom BiH. Od tada do današnjih dana bend je mijenjao postavku i repertoar, ali je suština ostala ista - svirati srcem i dušom.