Mijenja se vrijeme
1.3k

Vamp Nina Badrić oduševila fanove novim izgledom, premijera nove pjesme naredne sedmice

Klix.ba
Jedna od najpopularnijih hrvatskih muzičkih zvijezda Nina Badrić oduševila je fanove širom regije svojim novom izgledom kojim najavljuje novu pjesmu "Mijenja se vrijeme".

Novim singlom Nina se vraća na početke svoje karijere kada je dominirala klupskom scenom te ponovo na ove prostore hrabro donosi dašak svjetskog zvuka.

Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Ovaj dvojac nam je rekao da je Nina Badrić za njih oduvijek bila dodir sa svijetom i da je pravo zadovoljstvo surađivati s njom.

"Nina je oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom, harizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Nina je odrasla na stranoj muzici i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk. Doduše ona može otpjevati sve pa i telefonski imenik ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju.To može samo ona", kaže Baby Dooks.

Viktor Drago potpisuje osebujan stajling u koem je Ninu zamislio kao vamp sexy ženu.

Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pjesmu "Mijenja se vrijeme" potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin.

Premijera spota i nove pjesme očekuje se početkom sljedeće sedmice.