Zabava uz dobru svirku
0

Valentinovo uz koncert Feedbacka u Coloseum Clubu

Sarajevo-x.com
Nakon privremenog zatvaranja Coloseum Cluba zbog urušavanja krova na Ledenoj dvorani Skenderije u Sarajevu u nedjelju, klub je od utorka od 15 sati ponovno otvoren za sve posjetioce, a proslava Dana zaljubljenih, Valentinova, će biti organizirana i održana prema ranijim najavama.

Zbog isključivo preventivnih razloga, menadžment Coloseum Cluba je odlučio da klub ostane zatvoren za posjetioce u nedjelju i ponedjeljak, odnosno do konačne potvrde nadležnih službi da je situacija po objekte na širem dijelu Skenderije normalizirana i potpuno sigurna. Nakon što je ustanovljeno i potvrđeno da ne postoji ni jedna prepreka za nastavak uobičajenih aktivnosti, Coloseum Club je danas ponovno otvoren.

Tako će se večeras, 14. februara, s početkom u 22 sata, održati ranije najavljena proslava Valentinova. Zaljubljene, one koji su na pragu nove ljubavi ili se jednostavno žele dobro zabaviti večeras, u Coloseum Clubu čeka odlična noć uz sarajevski Feedback i dobru atmosferu.

Najbolji način da se, bar u jednoj večeri, odupremo minusima i zaboravimo snijeg koji nas je okovao posljednjih dana sigurno jeste da se – zabavimo uz dobru svirku i izvrsno društvo.

Vaše mjesto večeras u Coloseum Clubu osigurajte pozivom na broj 033 250 860 i prepustite se pozitivnim vibracijama u Coloseum Clubu.