{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uz kolege će za Edu Mulahalilovića pjevati i Žera, Tifa i Hari

S
11.1.2010. u 10:09
0
2
Uz kolege će za Edu Mulahalilovića pjevati i Žera, Tifa i Hari
0
Uz kolege će za Edu Mulahalilovića pjevati i Žera, Tifa i Hari
Mladen Vojičić Tifa
Koncert za pamćenje pod nazivom "Zajedno za život", na kojem će nastupiti Dino Merlin, Plavi orkestar, Bombaj štampa i Letu štuke, održat će se u Zetri 6. februara. Okupljanje poznatih muzičara imat će za cilj pomoć oboljelom kolegi Edi Mulahaliloviću.
Publika će uživati u rijetkoj prilici da muziku članova četiri vrhunske bh. grupe može slušati i u njoj uživati u okviru jednog programa. Već to je dovoljno za tvrdnju da će ovo biti koncert za pamćenje.

"Kolege koje će nastupiti na koncertu 'Zajedno za život' rijetko se mogu čuti i vidjeti zajedno na sceni.U zadnjih 15-tak godina nismo nastupali u istoj dvorani. Odluka da to uradimo govori o veličini i značaju koncerta. To je naš način da stanemo uz našeg kolegu i druga. Edu i Adija Mulahalilović poznajem od svoje 15. godine i zajedno smo krenuli u ovu avanturu zvanu rock 'n' roll. Očekujem da će ljudi kupovati karte, a mi garantujemo da će to biti veoma dobar koncert", istakao je Samir Ćeremida, član grupe Plavi orkestar.

Pored članova četiri grupe, svoj dolazak u Zetru su najavili brojni muzičari i pjevači, koji svojim prisustvom i nastupima žele doprinijeti što boljoj atmosferi.

"Naše kolege Dražen Žerić, Mladen Vojčić Tifa i Hari Varešanović će nastupiti bez svojih grupa kao solo izvođači. Oni su još jedna karika u ovom lancu prijateljstva koja garantuje da će koncert 'Zajedno za život' zaista biti spektakularan i nezaboravan muzički događaj", istakao je Adi Mulahalilović.

Pored velikog broja muzičara koji su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu za koncert i kompanije iz BiH se uključuju kupovinom karata. Mercator je kupio preko 300 karata koje će dijeliti svojim kupcima i dodatno će u svojim prostorima otvoriti prodajno mjesto.

Karte po cijeni od 15 KM će biti u prodaji od 15. januara kod uličnih prodavača.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: