Poziv rock and roll bandovima
0

Uz "Jaeger Music Night" do pune afirmacije

Sarajevo-x.com
Jaegermeister poziva bosanskohercegovačke rock and roll demo grupe da se prijave u Program "Jaeger Music Night", te da na taj način dobiju priliku za punu afirmaciju na bh. muzičkoj sceni. Prijaviti se mogu isključivo bendovi čiji su članovi punoljetni državljani BiH.

Prijave, koje trebaju sadržavati kraći opis grupe, kopije ličnih dokumenata svih članova grupe, na kojima se može jasno vidjeti datum rođenja vlasnika, te CD sa najmanje jednom, do dana prijave neobjavljenom autorskom pjesmom, u audio ili mp3 formatu, treba poslati najkasnije do 20. juna tekuće godine.

Kovertu sa naznakom: “Prijava u Program Jaeger Music Night”” treba poslati na adresu: G3 Studio D.O.O, Trnska cesta 9, 88 220 Široki Brijeg.

Pristigle prijave ocijenit će tročlani žiri, sastavljen od predstavnika "Jaegermeistera” za BiH i eminentnih muzičkih stručnjaka. Žiri će do 25. juna odabrati i objaviti nazive sedam finalista Programa "Jaeger Music Night". Finalistima će biti zagarantirana po dva plaćena nastupa na koncertima koji će tokom 2009. godine, u sklopu Programa "Jaeger Music Night”, biti održani na cijelom prostoru BiH.

Krajem godine glasovima žirija i publike na www.jaegermusicnight.ba bit će izabrani i pobjednici Programa "Jaeger Music Night”, koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Najbolji bend dobit će na poklon snimanje i izdavanje svog prvog albuma.

Sve dodatne informacije o Programu „Jaeger Music Night” možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.