Odlična atmosfera
0

Uspješna završnica Mostar Summer Festa: Veliki broj posjetioca unatoč kiši

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa završena je u subotu nastupima Andre Kiddo, Grše, Gorana Bareta & Majki te Krankšvestera.

U subotu se Mostar probudio osunčan, da bi se oko devet sati navukli tamni oblaci i počeli obilno natapati grad prijeteći velikim nevremenom. Onda se oko podneva dogodilo čudo - sunce, ali samo do 20 sati, kada kiša opet počinje i na mahove topi publiku sve do kraja. Publika Mostar Summer Festa bila je fantastična i vjerna unatoč kiši jer voli muziku i festival.

Festivalsku večer je otvorila Andra Kiddo, nadolazeća electropop autorica iz Banja Luke, koja je MSF publici predstavila svoj album prvijenac "Tama".

Foto: Press
Foto: Press

S "tvrdim" beatom, na stage je potom stupio Grše, sip sipao je Bacardi i jakim energičnim nastupom otpuhao parter te poručio publici: "Najjači ste brate, ne može vam ni kiša ništa! Ovi što su ostali doma, nek' im bude žao".

Svi koji su ostali kući kao da su ga čuli, jer tad se festivalska zona počela puniti. Razlog je bio očit jer su nastupali Goran Bare & Majke. Taj obećani rock mesija Bare je bio u zavidnoj formi i u nešto više od sat i pol presjekao cijelu svoju bogatu karijeru, redajući sve najvažnije numere: "Krvarim od dosade", "Vrijeme je da se krene", "Teške boje", "Mršavi pas" i brojne druge.

Foto: Press
Foto: Press

Za grand finale, baš kao i lani, predodređen je bio Krankšvester, a s razlogom, jer 3ki i Sett to tako dobro rade. Bilo je brutalno, razmjenjivali su tone i tone energije s publikom.

Foto: Press
Foto: Press

Organizatori festivala ističu činjenicu da su tri festivalska dana protekla bez incidenata, bez zloupotrebe narkotika, bez ijedne intervencije hitne pomoći, kao i bez bilo kakvih drugih problema.

Oko 10 000 posjetitelja iz cijele regije je prošlo kroz festivalske kapije za tri noći festivala, posjetitelja koji vole i žive muziku. I vole festival taman padale ćuskije. Festivalska magija je u njihovim srcima, Mostar Summer Fest je njihov dom.