Od 10. do 17.
107

Uskoči u Jägermeister Party tram i budi dio najluđeg provoda u Sarajevu

Klix.ba
Festivalska magija se spušta na glavni grad BiH i pretvara najpoznatije prijevozno sredstvo - tramvaj - u klub. Uvijek inovativan i inspirativan, Jägermeister je pripremio muzički program u party tramvaju za svaki dan.

Fantastična zabava na šinama, koja neće stati niti jedan dan od 10. do 17. augusta, započinje nastupom regionalno poznatog hip-hop trojca Frenki, Kontra i Indigo, a završava rasplesanim DJ setom Marka Milićevića poznatijeg kao Gramophonedzie, imena koje stoji iza mnogih klubskih plesnih hitova.

Pored mnogo dobre muzike, pozitivne energije, ledenih shotova idealnih za vrele augostovske noći, Jägermeister je ove godine obukao novo ruho, te će u noći 10. augusta svim prisutnima otkriti novi vizuelni identitet brenda. Zlatna boja, zeleni i narančasti tonovi označavat će ubuduće mjesta dobre zabave, pozitivne energije i mjesta mnogih nezaboravnih uspomena.

Radno vrijeme Jägermeister party trama je od 19:00 sati do 00:00 sati.

Rasplesani tramvaj kreće sa stanice okretaljka na Skenderiji u 19:00 sati i vozit će na relaciji Baščaršija – Čengić Vila, a planirano je da se svakako ponovno nađe na okretaljci oko 20:30 sati i 22.00 sati.