Nezaboravna svirka
95

Urban & 4 emotivnim izvedbama oduševili publiku na sarajevskoj Music Zone sceni

L. R.
Urban & 4
Urban & 4
Deveti po redu Music Zone, događaj koji se ove godine održava na parking platou ispred zgrade Ambasade Republike Grčke, otvorio je miljenik sarajevske publike Damir Urban sa svojim bendom "Urban & 4".
Ovaj sjajni bend već dugi niz godina svojom energijom, kvalitetnim pjesmama i nezaboravnim svirkama žari regionalnom muzičkom scenom. Jedna takva nezaboravna svirka desila se sinoć. Urban je na Music Zone sceni još jednom dokazao da je majstor interpretacije i vrhunske zabave.

Publika je imala priliku čuti neke od Urbanovih najvećih hitova kao što su: "Atom", "Nebo", "Budi moja voda", "Astronaut", a na prve taktove legendarne pjesme "Mjesto za mene" Damir je sišao sa scene i pridružio se publici koja je zajedno s njim otpjevala ovaj hit iz 2004. godine.

Music Zone večeras nastavlja s čarolijom uz nastup nekrunisanog Fridinog kralja, šarmera iz Zaprešića, Davora Gobca i benda Psihomodo pop.

Za sve one koji vole sjajnu muziku, a željni su odličnog provoda i rock atmosfere ovo je svirka koja se ne propušta. Ulaznice za Music Zone potražite na kupikartu.ba ili na mjestu koncerta koji počinje od 23 sata.