{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Upoznajte još dvoje polufinalista DJ Talent Showa

S
8.6.2011. u 11:58
0
13
Upoznajte još dvoje polufinalista DJ Talent Showa
0
Upoznajte još dvoje polufinalista DJ Talent Showa
Nakon završenih audicija DJ Talent Show – Master of Ceremony žiri u sastavu: Vladimir Podany, Jasmin Ferović i Dino Rešidbegović jednoglasno su donijeli odluku da nagrade dva DJ- a nastupom u polufinalnim emisijama DJ Talent Show - Master of Ceremony.
Ono što je presudilo u donošenju odluke koja dva DJ-a će ponovo miksati su tehnički detalji, odabir muzike tokom nastupa, ogromna podrška, odnosno feedback njihove publike, te želja da ih još jednom vide za mix pultom.

DJ-evi koji su osvojili simpatije žirija te na taj način sebi osigurali plasman u polufinale su Jasmina Palavra - DJ Jaca i Edin Gazić- G. Edd.

Na partyju koji je održan u "The Basementu", a na kojem su nastupali svi polufinalisti, voditelji DJ Talent Show - Master of Ceremony – Nina Hulusić & Danijel Dakić izvukli su imena polufinalista koji će nastupiti u dvije polufinalne emisije koje se održavaju 12. i 19. juna na televiziji Pink BH.

12. juna nastupaju: Elvedin Mujagić, Marko Lukić & Nenad Vidović, Adnan Banjić, Slavica Čule, Jasmin Šahinagić i Jasmina Palavra

19. juna: Tibor Kljakić, Dražen Zimonjić, Mirza Lačević, Dino Dizdarević, Darko Poletan i Edin Gazić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: