Čarolija se nastavlja
148

Uoči dva koncertna vikenda u Areni Zagreb Dino Merlin oduševio je publiku u Cirihu

D. J.
Foto:  Željko Vidinović
Uoči dva koncertna víkenda u Areni Zagreb Dino Merlin oduševio je publiku vrhunskim scensko-muzičkim doživljajem na dva rasprodana koncerta u Cirihu.

Dvorana The HALL, koja slovi za najmoderniji koncertni centar u Švicarskoj, obje noći bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a sarajevski muzički čarobnjak prvi je izvođač s naših prostora koji se s čak dva rasprodana koncerta upisao u listu svjetskih imena koja su tu do sada nastupala, među kojima su Sting, Kylie Minogue, The National, Gorillaz, John Legend i mnogi drugi.

Sa svakog njegovog koncerta stižu isti kadrovi – dupke pune arene i publika koja od prvog do posljednjeg takta uživa u fantastičnom performansu svog omiljenog muzičara.

Bezvremenski hitovi, uzbudljiv show od početka do kraja, energija i emocija koju pruža vjernoj publici, kao i produkcija na najvišem nivou samo mali dio su onoga što opisuje koncerte ovog bh. kantautora, ali i razlozi zbog kojih se za njegove koncerte uvijek traži karta više.

Gost iznenađenja bila je Ivana Banfić s kojom je na opće oduševljenje publike izveo kultni duet "Godinama".

Nakon četiri veličanstvena koncerta u rasprodanoj beogradskoj Areni o kojima je brujala cijela regija, naredna dva vikenda i publika u Areni Zagreb uživat će u vrhunskom spektaklu i hitovima uz koje su odrastale generacije. Za kraj godine slijede dvije, također rasprodane Arene u Skoplju, doček Nove godine u Rixos Dubrovnik i repriza Nove godine na glavnom trgu u Kotoru.