|

Univerzitetski party dobrodošlice uz Edu i Frenkieja

Univerzitetski party dobrodošlice uz Edu i Frenkieja
266
Klix.ba
28.11.2012. u 09:15
6
komentara
266

dijeljenja
Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu (SPUS), u saradnji sa asocijacijama studenata sa fakulteta i akademija UNSA, u petak 30. novembra 2012. u Domu mladih organizuje Univerzitetski party dobrodošlice 2012.
Nakon perioda adaptacije na fakultetima i upoznavanja sa kolegama, studenti će imati priliku i da se zabave. Ukupan broj brucoša koji će biti pozvani na party dobrodošlice je približno 4.000, koliko se i upisalo ove akademske godine na Univerzitet u Sarajevu, a 2.500 karata će biti pušteno u prodaju.

Party dobrodošlice se organizuje sa ciljem da se studenti koji su tek upisali fakultet, brucoši, ali i studenti drugih godina okupe na jednom mjestu, gdje će imati priliku da se međusobno druže i zabave uz popularne tonove današnjice, a pozvani su studenti svih fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu.

Studente će zabavljati Edo Maajka i Frenkie, poznati bosanskohercegovački reperi i osnivači muzičkog pokreta FM JAM, a kao predgrupe nastupit će lokalni DJ-evi u usponu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 5 KM, a na dan koncerta 7 KM. Ulaznice se mogu naći na prodajnim mjestima kod gradske tržnice, katedrale i kampusa Univerziteta u Sarajevu sve do petka do 16 sati ili na prodajnom mjestu Doma mladih prije samog koncerta.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...