{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Univerzitetski party dobrodošlice uz Edu i Frenkieja

28.11.2012. u 09:15
266
6
Univerzitetski party dobrodošlice uz Edu i Frenkieja
266
Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu (SPUS), u saradnji sa asocijacijama studenata sa fakulteta i akademija UNSA, u petak 30. novembra 2012. u Domu mladih organizuje Univerzitetski party dobrodošlice 2012.
Nakon perioda adaptacije na fakultetima i upoznavanja sa kolegama, studenti će imati priliku i da se zabave. Ukupan broj brucoša koji će biti pozvani na party dobrodošlice je približno 4.000, koliko se i upisalo ove akademske godine na Univerzitet u Sarajevu, a 2.500 karata će biti pušteno u prodaju.

Party dobrodošlice se organizuje sa ciljem da se studenti koji su tek upisali fakultet, brucoši, ali i studenti drugih godina okupe na jednom mjestu, gdje će imati priliku da se međusobno druže i zabave uz popularne tonove današnjice, a pozvani su studenti svih fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu.

Studente će zabavljati Edo Maajka i Frenkie, poznati bosanskohercegovački reperi i osnivači muzičkog pokreta FM JAM, a kao predgrupe nastupit će lokalni DJ-evi u usponu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 5 KM, a na dan koncerta 7 KM. Ulaznice se mogu naći na prodajnim mjestima kod gradske tržnice, katedrale i kampusa Univerziteta u Sarajevu sve do petka do 16 sati ili na prodajnom mjestu Doma mladih prije samog koncerta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: