Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o da gledam - "sretnici" koji su došli do karte su Emina Ganić, Fudo, Haris Pašović i ostala lokalna ubleha..! Mogli su otvoreno priznati da su karte rezervisane za odabrane, a ne za običnu raju.
Odmah jučer sam se po saznanju za koncert obratio na navedenu e-mail adresu i nikakvog odgovora. Jutros čitam karte rasprodate. Mislim da si Tyler Durden apsolutno u pravo što se tiče "sretnika"....Naša posla jer pola ih nije čulo za Joss ali eto "krema" je "krema"... to je mjesto gdje se moram pojaviti i biti viđen...
Grehota, ovako mali prostor za Joss...
al zato seljko pjeva na kosevu. jos veca grehota
@KSAhunter Željko napuni Koševo, a Deep Purple nije mogao ni Zetru. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima se moze se
melem za usi. a i oci!
Prava muzika!!!
Normalno da nema karata, tzv. elita ih unaprijed rezervisala da bi mogla fotke na instagram staviti... Popisam im se svima u stau... Da je pametna tim kurtonima sto dodju ne bi ni pjevala, čast pojedincima...
Jaooo sta sam propustila:(
Naravno da ovakva vijest promakne kad je ne drzite ni par minuta na naslovnici a kad pjeva neka seljacina mjesec dana unaprijed pisete o koncertu.
stara, dobra pjesma...
ajmo karata karata :)
Sto znaci da nisu svi kokuzi ko neki na klixu :))))))))))))))))))))