Muzika
0

Ulaznice za Exit skuplje od 1. jula

Sarajevo-x.com
Ulaznice za jedanaesti Exit biće skuplje od 1. jula, kada će redovna cijena četvorodnevne ulaznice iznositi 236 KM. Promotivne ulaznice po aktuelnoj cijeni od 118 KM skoro su rasprodate, saopćili su organizatori.

Ulaznice su skoro rasprodate i u Velikoj Britaniji, a ove godine za Exit vlada veliko interesovanje u Holandiji, iz koje u Novi Sad stiže preko 1.000 posjetilaca. Na jedanaestom Exitu se očekuje i preko 10.000 posjetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope.

Ulaznice u Sarajevu mogu se kupiti u kafeu Meeting Point, Hamdije Kreševljakovića 13. Svi posjetioci kupovinom ulaznice dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival mijenjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važit će za jednu osobu.

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.