Muzika
41

Ulaznice za 2Cellos u pretprodaji od sutra

Klix.ba
2Cellos u Mostaru
2Cellos u Mostaru
Objavili su drugi album In2ition, sarađivali s najvećim svjetskim zvijezdama, oduševili Ameriku i Aziju a 13. septembra će i Sarajevo. Ponovo. Naravno, riječ je o slavnom čelističkom dvojcu 2Cellos.

Luka Šulić I Stjepan Hauser nedavno započetu turneju na starom kontinentu završavaju upravo u našoj zemlji, u sarajevskom Domu mladih.

Odmah po objavi datuma sarajevskog koncerta, početkom ove sedmice, organizatori su doslovno zatrpani pozivima i molbama za rezervaciju ulaznica.

"Očekivali smo pritisak zbog ulaznica, jer se opet radi o malom prostoru, a Dom mladih je izabran po njihovoj želji. Želimo naglasiti kako ne postoji mogućnost rezervacije ulaznica, jer ih puštamo u prodaju sasvim na vrijeme, već sutra, dakle tri mjeseca prije koncerta. Očekujemo veliku potražnju, kao što je bila i za njihov koncert u Mostaru, zato fanovima preporučujemo da požure već sutra, kako bi na vrijeme osigurali svoju ulaznicu za koncert ove glazbene atrakcije", kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Pretprodaja ulaznica, dakle, počinje u petak, 14. juna, putem prodajne mreže kupikartu.ba, na platou Skenderija I BKC-u.

Cijene su 35 KM za parter i 50 KM za VIP backstage.