{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta Đorđa Balaševića

24.4.2015. u 15:23
0
75
Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta Đorđa Balaševića
0
Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta Đorđa Balaševića
Ostao je još samo jedan dan do koncerta Đorđa Balaševića koji Sarajlije, ali i brojni poštovaoci lika i djela novosadskog pjesnika, kompozitora, pjevača iz drugih gradova dočekuju s velikim uzbuđenjem.
Kako bi svi maksimalno uživali u koncertu u Zetri, organizator donosi tehničke detalje koji će olakšati kretanje i omogućiti svima da provedu savršeno veče.

- Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta na platou Skenderija, blagajni Bosanskog kulturnog centra Sarajevo, u Ferhadiji te na prodajnom mjestu na sjevernoj kapiji Olimpijske dvorane Zetra. Cijena ulaznice za parter na dan koncerta iznosit će 30 KM.

- Parking Olimpijske dvorane Zetra neće biti u upotrebi stoga vas na vrijeme upozoravamo da vozila parkirate negdje drugo i izbjegnete kašnjenje.

- Ulazi se otvaraju od 19.00. Pozivamo publiku da dođe na vrijeme kako bismo izbjegli gužve i kako bi koncert počeo na vrijeme, u 21.00 sat.

- Obzirom da su mjesta numerisana, na tribini Zapad (mjesta predviđena za sjedenje) će biti angažovan određeni broj hostesa koje će asistirati posjetiocima u lakšem pronalaženju mjesta.

- U dvorani će biti zabranjeno snimanje profesionalnom foto i videoopremom pa je tako i njeno unošenje zabranjeno.

- Svi posjetioci se mole da čuvaju svoje ulaznice da kraja koncerta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: