OBN
0

Promo / U Zvezdama Granda sutra na OBN-u dvoboj u twerkanju i smjena u žiriju

Kvalifikacije za drugi krug nikad nisu bile uzbudljivije. Pulsometar divlja i kod kandidata i kod žirija. Na stolici Ace Lukasa ponovno je Mira Škorić, koja je spremna napraviti show u stilu svog kolege.

Događalo se ovoga puta da svi ostanu i bez komentara, jer su neki kandidati povratnici napredovali do savršenstva. Jelena Karleuša je bila posebno raspoložena pa je "žrtva" bio Dragan Stojković Bosanac, koji je tražio pomoć od Viki Miljković. Onda se u priču uključila i Marija Šerifović koja je pozvala Miru Škorić da "nabode" Viki, koju je prozvala naopako rođenom. Mira nije pristala na te provokacije ta na zaprepaštenje mnogih dama u studiju prozvala Viki najzgodnijom članicom žirija. Snežana Đurišić se nije složila kazavši da joj fali oblina, a potom je uslijedio dvoboj u twerkanju između Jelene i Viki. Mira je ostala kod svog mišljenja kako sve žene u studiju nose "mindere" a da Viki jedina ne treba takvu pomoć.

Bilo je zanimljivo i oko jednog kandidata koji je Jelenu šokirao izgledom, jer se previše utegao, pa su poispadali neki dijelovi tijela. Marija je bila osjetljiva, posebice na Jelenino odugovlačenje emisije i glasovanje za "sumnjive" kandidate pa ju je napala u studiju dok je diva bježala i tražila pomoć. Šerifovićka je poslije završila na stolu za hitne intervencije. Saznajte zašto?

Ne propustite ni ove subote najgledaniji show program u BiH, bez konkurencije. Prvi krug se nastavlja sutra od 20 sati samo na OBN-u.