Muzika
0

U subotu Cubismo ispred sarajevske Katedrale

Sarajevo-x.com
Ronhill Latin Beat Tour BiH završava se u Sarajevu gdje će ispred Katedrale, 11. avgusta u 21 sat, biti održan koncert poznatog latino benda Cubismo. Organizator turneje, TDR, pobrinuo se da svi posjetitelji imaju besplatan ulaz na koncert, u toku kojeg će najsnalažljiviji u plesanju limba i najhrabriji u plesu sa Cubismom osvojiti i brojne nagrade.

Svi ljubitelji latino zvuka, zasigurno će uživati u koncertu vrhunskih muzičara te uživati i u Ronhill promociji za koju će biti zadužene prelijepe hostese.

S obzirom na činjenicu da je Cubismo rado viđen gost u Sarajevu, a i na dosadašnji uspjeh turneje u drugim gradovima BiH, na koncertu se očekuje veliki broj posjetitelja.

Organizator najavljuje da će u slučaju loših vremenskih uslova koncert biti održan u kultnoj Slogi u 21 sat. Cubismo je bend sa šest veoma uspješnih albuma, 20 osvojenih Porina i jedinstvenim zvukom koji se bazira na afro – kubanskim ritmovima koji su veoma pogodni za otvorene koncerte poput održanih i veoma posjećenih u našoj zemlji.