Sve generacije
17

U sarajevskom parku Hastahana večeras koncert grupe Amy's House

Klix.ba
Sarajevski park Hastahana je i u četvrtak 16. augusta bio mjesto koje je kvalitetnim sadržajima privuklo pripadnike svih generacija.

Najmlađi su uživali u Jaffa Fun Parku i na spravama za animaciju postavljenim u sklopu luna parka, a ni kiša nije one starije obeshrabrila u korištenju terena za nogomet, odbojku na pijesku i košarku.

U Kinu u parku by Vegeta Natur održana je projekcija filma Captain Fantastic iz 2016. godine, dok je u Carlsberg Beer Gardenu prvo nastupio duo Faja i Kenan, nakon čega je koncert održala odlična Ina Hamzić i njen prateći Open Mind Group.

I večeras će sa početkom u 21:00 sat biti održana filmska projekcija u Kinu u parku by Vegeta Natur, dok će u Carlsberg Beer Gardenu sklopu programa Warm Up Session's nastupiti duo Haris i Merima.

U sklopu programa Carlsberg Beer Garden Special će od 23 sata koncert održati Amy's House – beogradski bend koji izvodi pjesme čuvene Amy Winehouse, koji je kvalitetom svoje izvedbe i scenskog nastupa odavno prevazišao regionalne okvire i postao svjetska senzacija.