Jedna karta, dva eventa
6

U prodaji ulaznice za regionalno finale Red Bull RapLike i Brown Sugar RnB u Zetri

D. B.
U subotu 16. novembra dvorana Zetra u Sarajevu će ugostiti dva povezana događaja: regionalno finale takmičenja Red Bull RapLika i specijalno izdanje partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala. Za oba događaja važe iste ulaznice, koje se danas puštaju u prodaju.

Ljubitelji hip hopa u našoj zemlji (ali i regionu) s nestrpljenjem očekuju narednu subotu i veliko regionalno finale Red Bull RapLike, najvećeg regionalnog takmičenja u freestyle repanju. Na pozornici u Zetri naći će se osam najboljih hip hop improvizatora iz BiH, Hrvatske i Srbije, koji će se boriti za prestižnu titulu regionalnog kralja freestylea.

Na bh. finalu RapLike, održanom prošle subote u Sarajevu, Nyca i Sokol su izborili mjesta u regionalnom finalu. Ovog vikenda na rasporedu su državna finala u Zagrebu i Beogradu, nakon kojih će biti poznata i imena predstavnika Hrvatske i Srbije.

No, kako bi smotra najboljih regionalnih repera slobodnim stilom bila pravi spektakl, organizatori pripremaju specijalno izdanje izuzetno popularnog Brown Sugar RnB partyja koji će uslijediti nakon takmičenja.

Za oba eventa vrijede iste ulaznice, koje su mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba po cijeni od 10 KM (u cijenu je uključena konzumacija - jedan Red Bull).

Svi koji svoje ulaznice kupe online koristeći UniCredit Bank kartice, uz svaku kupljenu kartu dobit će i dvije pozivnice za ove događaje u Zetri. Ova olakšica za korisnike UniCredit Bank kartica vrijedi do kraja dana u četvrtak 14.11., ili dok ulaznice ne budu rasprodane.

Oni koji nemaju mogućnost online kupovine ulaznice mogu kupiti u cafe baru Opera u Sarajevu, gdje će uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti i jednu pozivnicu.