Dva vrhunska DJ-a
0

U prodaji ulaznice za nastup Junior Jacka i Kid Cremea

Sarajevo-x.com
U Domu mladih u Sarajevu će u petak, 10. jula 2009. godine, nastupiti Junior Jack i Kid Crème. Riječ je o dvojcu koji je nastupao na Festivalu Exit, Papaya Music Festu, a u Beogradskoj areni su uz 15.000 posjetilaca dočekali Novu 2009. godinu.

Junior Jack dobitnik je i nagrade za najbolji album snimljen u 2004. godini, na prestižnoj dodjeli “The House Music Awards“, a 2005. godine nagrađen je i za najboljeg house DJ-a na godišnjim DJ nagradama koje dodjeljuje kultna Pacha na Ibizi.

Nastup koji je zakazan 10. jula u Domu mladih bit će prvo pojavljivanje Junior Jacka i Kid Crèmea u Bosni i Hercegovini, pa ne treba sumnjati kako će ovo biti vrhunska house zabava.

Ulaznice za ovaj događaj puštene su u prodaju. U predprodaji, do 10. jula, ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 30 KM, dok će na dan partyja koštati 40 KM.

VIP ulaznice se u prodaji na platou KSC Skenderija nalaze po cijeni od 60 KM i ne prodaju se pojedinačno, već u paketu od 4 ulaznice. VIP paket podrazumijeva rezervaciju stola u VIP zoni, flašu šampanjca, te neograničenu količinu grickalica i voća.

Pored Junior Jacka i Kid Cremea u Domu mladih će u petak nastupiti i DJ Fočo - resident DJ Doma mladih, DJ Mili Sefić, DJ Narcis Jr., DJ Pest i DJ Rega E.D. Učestvujte u nagradnoj igri na sonar.ba i osvojite jednu od ulaznica za ovaj spektakularni događaj.