Muzika
114

U prodaji ulaznice za koncert Zostera na Metalcu

U prodaji su ulaznice za veliki koncert Zostera koji će u organizaciji Gramofona biti održan na igralištu Metalac 13. juna, s početkom u 20 sati.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 KM u prodaji su na blagajni Bosanskog kulturnog centra. Na dan koncerta ulaznice će koštati 12 KM i moći će se kupiti ispred Metalca.

Na koncertu će jedan od najpopularnijih poslijeratnih bh. bendova predstaviti svoj aktuelni album "Srce uzavrelo" koji su mediji već proglasili “malim remek-djelom” odmah po objavljivanju singlova "Gavrilo", "Brod koji tone" i "Volio sam te" sa ovog albuma.

Osim pjesama sa "Srca uzavrelog", Zoster će na koncertu na Metalcu predstaviti i repertoar sa prethodna tri albuma – također objavljena za izdavačku kuću Gramofon – "Imači kada", "Festival budala" i "Ojužilo".

Zoster će, sasvim je izvjesno, obradovati Sarajlije velikim koncertom na otvorenom, a uz sjajnu svirku, duhovite i lucidne tekstove, rasplesane ritmove, sjajan performans, te standardno izvrsnu produkciju Gramofona, odlična zabava na Metalcu unaprijed je zagarantirana.