{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U prodaji limitirana edicija Coca Cole s natpisom "Pjevao mi je Dino Merlin"

13.7.2015. u 10:11
1.117
70
U prodaji limitirana edicija Coca Cole s natpisom "Pjevao mi je Dino Merlin"
1.117
U prodaji limitirana edicija Coca Cole s natpisom "Pjevao mi je Dino Merlin"
Limitirana edicija Coca Cola od 0,5l s natpisom "Pjevao mi je Dino Merlin" od 05. 7. 2015. u prodaji u Magazi i na prodajnim mjestima najvećeg domaćeg trgovačkog lanca "Bingo".
Proteklog mjeseca 25. 6. 2015. na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu održana je press konferencija Dine Merlina povodom koncerta na Koševu 25.7.2015. na kojoj je predstavljena i kampanja Coca Cole, partnera koncerta, koja će distribuirati limitiranu ediciju od 100.000 Coca Cola boca od 0,5l u okviru kampanje "Pjevao mi je Dino Merlin". Ovu limiitiranu ediciju će kupci moći nabaviti u svim Bingo prodajnim centrima u Sarajevskom i Tuzlanskom kantonu, u sarajevskoj Magazi kao i na stadionu Asim Ferhatović Hase na dan koncerta.

"Kako uvijek u vidu imamo svoje potrošače i njihove želje, kao posebno iznenađenje smo spremili limitiranu ediciju boca za sve zaljubljenike pjesama jednog od najpoznatijih bh. kantautora Dine Merlina, na kojoj će natpis Coca Cola biti zamijenjen natpisom "Pjevao mi je DINO MERLIN". To će biti idealna prilika da publika pored svog omiljenog pića ponese i jednu bocu za uspomenu sa ovog velikog događaja”, saopšteno je iz menadžmenta Coca Cole.

Na omotu svake boce se nalazi QR kod (QR code). Prilikom skeniranja QR koda, potrošače će dočekati iznenađenje spremljeno od strane Dine Merlina i njegovog tima. Naime, potrošačima će se otkriti pet melodija s posljednjeg albuma "Hotel Nacional", koje je Dino Merlin namjenski otpjevao za potrebe ove kampanje. Odabirom najdraže melodije, potrošačima se daje mogućnost preuzimanja odabrane melodije u formi zvona za telefon.

Već od 20. jula, osim limitiranog izdanja Coca Cole od 0,5 l, u svim Bingo trgovinama će se pojaviti i Gold Chips sa potpisom Dine Merlina. Dva neodoljiva okusa čipsa su također napravljena kao limited edition i u prodaji će osim u Bingu, biti i na Koševu 25.7. kao ekskluzivni snack proizvod koncerta godine.

Sve informacije o koncertu 25. 7. 2015. kao i o kupovini ulaznica mogu se pronaći na službenoj web stranici www.dinomerlin.com, kao i na www.magaza.com.ba i na www.kupikartu.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: