Muzika
0

U petak finale reality showa OBN Supernova Folk Talents

NINA
Finalna večer reality showa "OBN SuperNova Folk Talents" održat će se u petak, 4. juna u 20 sati u dvorani "Zetra".

Finalisti Erna Džeba, Amra Halebić, Jakov Kasalo, Amir Smajić i Emir Đulović prije službenog nastupa obići će grad u limuzini, a potom započeti show zajedničkim nastupom, rekao je danas na konferenciji za novinare Gabrijel Vukadin, generalni direktor TV OBN.

Osim finalista, publiku u dvorani i gledatelje pored malih ekrana zabavljat će Šefir Habib i Jasmin Hadžiefendić, kandidati za folk talente koji su se u prethodnim emisijama oprostili od ovog natjecanja.

Također, showu će prisustvovati i finalisti prethodnog reality showa OBN SuperNova Music Talents - Enver Lugavić, Amel Ćurić, Suana Muhibić i Azra Šabanović, najavio je direktor programa TV-a OBN Vladimir Bilić.

Među profesionalcima koji će upotpuniti ovaj muzički događaj bit će Duško Kuliš. Njemu će se te večeri uručiti dvije nagrade - Zlatna ploča Croatia Recordsa i Platinasta ploča Song Zelexa.

Pobjednika će birati dva žirija, standardni koji čine: Amra Dugalić, Nazif Gljiva, Duško Kuliš i žiri koji će činiti ugledne ličnosti iz show bussinessa.

Izravan prenos cijele manifestacije moći će se pratiti na programima TV OBN, TV 3 i Nove TV.

Svi finalisti će dobiti nagrade pokrovitelja, a pobjednika očekuje automobil Fiat Panda, mogućnost snimanja CD-a i muzičkog spota, te sudjelovanja na Bihaćkom festivalu, rekao je Vukadin.

"Svi smo mi pobjednici jer smo se našli u finalu. Uspjeli smo izgraditi superprijateljski odnos i sada smo kao jedna porodica. Naravno, svako od nas priželjkuje pobjedu, ali žiri i publika će dati konačnu riječ", rekao je finalist Emir Đulović.

Vezani članci