"Predstava"
13

U novom spotu Vanje Radovanovića crnogorski glumac Đorđije Tatić

Klix.ba
Crnogorski kantautor Vanja Radovanović objavio je danas spot za singl “Predstava” koji se nalazi na njegovom aktuelnom albumu “Svi životi moji”, koji je izašao prošle godine za hrvatski “Campus”.

Spot je režirao Miodrag Marković, a glavna uloga u spotu pripala je kolašinskom glumcu Đorđiju Tatiću.

“To je bila monodrama koju Đorđije igra već neko vrijeme i koju je sa Mijom adaptirao za spot. Nisam imao priliku da je gledam prije snimanja, ali Marković jeste i došao je na ideju da naprave nešto zanimljivo. Realno, pjesma i nije neka, ali je Đorđe maestralno iznio od početka do kraja i svojom izvedbom nadmašio samu 'Predstavu' i hvala mu na tome”, kaže Vanja Radovanović.

Vanja Radovanović
Vanja Radovanović

Album “Svi životi moji” sadrži 11 pjesama za koje je tekstove i muziku pisao Vanja, aranžmane, muzičku produkciju i miks potpisuje cijenjeni hrvatski producent Denis Mujadžić Deniken, dok je mastering radio čuveni Bred Blekvud u studiju "Euphonic masters" u Tennesseeju, SAD. Izvršni producent je Ratko Jovanović.

Vanja je album temeljno pripremao nekoliko godina, ali u međuvremenu, Radovanović je nastavio da radi sa svojim bendom VIII2. Do sada je publika imala priliku da vidi spotove za nekoliko singlova, poput naslovne numere "Svi životi moji", zatim "Padobran" i duet "Kiša i sunce" na kojem gostuje Viktorija Loba, a ovo je četvrti po redu.