{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U novom spotu Massimo postao barun

S
13.8.2008. u 19:22
0
1
U novom spotu Massimo postao barun
0
U novom spotu Massimo postao barun
Ovog mjeseca objavljen je novi video spot Massima Savića za pjesmu "Indija“. Riječ je o pjesmi koja najavljuje novi Massimov studijski album "Sunce se ponovo rađa“, a koji će se naći u prodaji sredinom septembra.
Pjesma kroz cijeli niz muzičkih asocijacija inducira Indiju, pa se zbog toga u video spotu pojavljuje i Lalita s Mauricijusa, koja je za ovu priliku obukla tradicionalni sari i postala Indijka.

Snimanje video spota održano je na više lokacija, od teatra Exit, u kojem su snimane studijske scene, preko Jarunskog jezera, sve do leta balonom iznad Zagorja, javljaju iz Hayat Productiona.

Reditelj video spota je slavni Radislav Jovanov-Gonzo. "Indija“ je kompozicija koju je, uz Massimovu suprugu Eni Kondić, napisao poznati slovenski kantautor Jan Plestenjak, i ujedno ovo je njegova prva saradnja sa Massimom.

Gonzo i Massimo su za potrebe snimanja spota poletjeli balonom iznad pitoresknih zagorskih bregova i postali baruni. Naime, prema starom francuskom zakonu, ko god je poletio balonom postao je barun mjesta gdje je balon sletio. Tako su Gonzo i Massimo postali baruni od Grabrovca.

Prilikom slijetanja dočekani su uz šampanjac, a nakon obrednog klečanja uručene su im i povelje o uspješnom letu i pripadajućoj barunskoj tituli.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: