Novi program
0

U novembru priuštite sebi nezaboravan provod u Coloseum Clubu

Klix.ba
Fotografija: Coloseum Club
Fotografija: Coloseum Club
Počela je koncertna sezona u sarajevskom Coloseumu, a u novembru vas očekuje odličan program. Priuštite sebi nezaboravan provod u sjajnom ambijentu Coloseum Cluba uz vrhunsku zabavu, ples i dobro raspoloženje!

U subotu 10. novembra u 22 sata svi ljubitelji piva mogu doći na "Beer party" gdje je pivo potpuno besplatno. Za atmosferu će se pobrinuti sjajni momci iz sarajevskog benda ProRocks, a ulaz je 10KM.

Fanovi planetarno poznate grupe Red Hot Chili Peppers će imati priliku slušati najpoznatije hitove (Californication, Scar tissue...) koje će izvesti najpoznatiji RHCP World Tribute band gdje pored emocije i specifičnog zvuka, članovi benda i fizički mnogo liče na njihove idole, čime je pravi doživljaj zagarantovan. Svirka će biti održana u petak 16. novembra u 22 sata, a ulaz je 10KM.

Plesanje i pjevanje do kasno u noć a zabava uz dobru hranu, društvo i piće je zagarantovana. Ne propustite najbolju zabavu u gradu koju jedino može prirediti Neno Murić & Bend 17. novembra, ulaz košta 10KM a rezervacija 30KM.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i prisustvujte koncertu Tropico Banda. Uz njihove najveće hitove možete uživati 24. novembra u 22 sata. Ulaz je 10KM, a rezervacija 40KM.

Osim bogatog muzičkog programa, u Coloseum Clubu 30.11. možete gledati predstavu Dame Biraju. Pritisnuti besposlicom petorica mladića rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. Predstava prefinjenim humorom tretira tematiku nezaposlenosti mladih ljudi, omogućavajući mnogima da se prepoznaju kao ljudi bez životne energije koji žive bez nade, smisla i entuzijazma, ali i potičući ih da energičnije krenu u promjene. Ulaz košta 10KM a rezervacija 20.