|

U novembru plešemo sa Dixonom u Sarajevu

U novembru plešemo sa Dixonom u Sarajevu
46
Klix.ba
29.10.2015. u 10:07
7
komentara
46

dijeljenja
Trenutni No. 1 na RA DJ listi i jedna od ključnih figura svjetske elektronske scene, Dixon, napokon stiže u Sarajevo. Neočekivani, ali bez sumnje najveći clubbing događaj godine desit će se 14. novembra u Domu mladih.


BH Telecom i Huawei Mate S sa velikim zadovoljstvom predstavljaju Dixona, RA No.1 DJa u svijetu i jednu od ključnih figura svjetske elektronske scene, koju istinski ljubitelji elektronske muzike jako dobro poznaju.

Ovaj rođeni Berlinac zapravo je trebao biti fudbaler, ali su ga mnogobrojne ozljede natjerale da se prestane baviti fudbalom i potpuno posveti muzici. Tih ranih 90-ih godina kada je Dixon počinjao svoju karijeru DJa, berlinska scena je bila u punom zamahu i omogućila mu da istraži sva područja elektronske muzike i otkrije svoje istinske afinitete. Nikada nije bio DJ koji podilazi trendovima i masovnoj industriji, te od samog početka slijedi vlastitu viziju i gradi jednu od najimpresivnijih karijera elektronske scene.

Iza sebe ima više od dvadeset godina iskustva, nezaboravnu saradnju sa ekipom Jazzanove i njihovim labelom Sonnar Kolektiv, hvaljeni label Innervisions Recordings i nepresušnu ljubav prema muzici i nastupima.

Pored Dixona, na eventu će nastupiti i Bonjasky iz Sarajeva kao i Play On iz Banja Luke.

Dixon će po prvi put nastupiti u BiH 14. novembra u Domu mladih u Sarajevu. U prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj i prodajnoj cijeni.
Svi posjetitelji iz BiH i regije ulaznice mogu kupiti isključivo putem kupikartu.ba sistema od ponedjeljka 2. novembra.

Za više informacija i eventualna pitanja posjetite oficijelnu stranicu eventa na Facebooku.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...