Bogat zabavni sadržaj
34

U Coloseum Clubu ovog mjeseca nastupaju Neno Murić, Goca Tržan i Saša Matić

S.H.P.
Sarajevski Club Coloseum za sve ljubitelje dobre dobre zabave pripremio je bogat zabavni sadržaj. Zabavni program počinje proslavom Valentinova.

Za plesanje i pjevanje do kasno u noć 14. februara je zadatak Nene Murića, koji će zasigurno napraviti najbolju zabavu u gradu. Ulaznice za ovaj događaj koji počinje u 22:00 sata, možete pronaći po cijeni od 10 KM (2 KM tiket za igru u Casinu), a rezervaciju po cijeni od 30 KM (konzumacija hrane i/ili pića kompletnog iznosa).

Saša Matić će svojim nastupom obradovati sve goste, te vas sa svojim mnogobrojnim pjesmama, oduševiti! Nastupa 22. februara s početkom u 22 sata. Ulaz za ovaj event je 20 KM (5 KM tiket za igru u Casinu), dok je cijena rezervacije 100 KM (50 KM konzumacija hrane i/ili pića + 50 KM VIP ulaznica + 5 KM gratis tiket za igru u Casinu).

Pozitivna energija Goce Tržan je ono što nam treba za kraj februara. Njen moćan glas vas uvijek natjera da zaplešete! Uživajte u odličnoj atmosferi 29. februara s početkom u 22 sata. Rezervišite svoje mjesto po cijeni od 40KM (konzumacija hrane i/ili pića kompletnog iznosa). Cijena ulaznice je 15KM (2 KM tiket za igru u Casinu).