Zakazani sjajni nastupi
0

U Beogradu uskoro počinje Music Awards Ceremony, prestižni muzički događaj na Balkanu

I. S.
Music Awards Ceremony će se 25. i 26. januara održati u Beogradu u Štark areni. Na ovom prestižnom događaju okupit će se brojna muzička imena čije pjesme su trenutno najslušanije na Balkanu.

;itav ugođaj dodatno će upotpuniti najsavremenija audio i video produkcija, za koju je zadužen Skymusic. Interesovanje publike je iznad očekivanja pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučuje da što prije nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine.

Također, omiljena akcija fanova 3+1 gratis i dalje je u toku. Ulaznice su dostupne na efinitiy.rs, aplikaciji efinity, na prodajnom mjestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene. Do utorka, 24. januara u ponoć mogu se nabaviti po promo cijeni, nakon čega će važiti puna cijena.

Podsjećamo, svoje učešće do sada su potvrdili najistaknutiji izvođači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, i to Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.