{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U amfiteatru Doma mladih nastupili Jala, Buba Corelli, Chi, Nedura i Šonn

14.6.2013. u 10:12
0
2
U amfiteatru Doma mladih nastupili Jala, Buba Corelli, Chi, Nedura i Šonn
0
Sinoć, u četvrtak, 13. juna, je u amfiteatru Doma mladih u Sarajevu održan jedanaesti koncert u okviru projekta Muzička scena Kaktus, na kojem su nastupili sarajevski tandem Jala i Buba Corelli, uz podršku hip-hop izvođača Chi, Nedura i Šonn.
Mladi hip-hop izvođači su se pobrinuli za izvrsnu zabavu te su priredili odličan hip-hop nastup u kojem su uživali svi prisutni. Sarajevski tandem Jala (Jasmin Fazlić) i Buba Corelli (Amar Hodžić) promovirali su svoj novi materijal Sin City, uz podršku kolega i prijatelja Chi, Nedura i Šonn, koji s njima nastupaju već dugi niz godina. Chi i Nedura ujedno čine sastav Stil Moćni Drama, te su na nastupu promovirali i istoimeni muzički materijal, dok je Šonn predstavio svoj r'n'b repertoar. Gosti na ovom izvrsnom hip-hop koncertu bili su Treća Smjena Crew i Shtela (Capital City Crew).

Podsjećanja radi, projekat Muzička scena Kaktus pokrenut je sa namjerom oživljavanja tradicije nekadašnjeg kultnog kluba Kaktus, koji je do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih i gdje su svoje prve nastupe imali brojni, danas etablirani bh. izvođači.

U narednom periodu će u okviru Muzičke scene Kaktus nastupiti Edo Maajka, Frenkie i Strava škola, te Kablovi i Jaje na oko, dok će na posljednjem koncertu, kojim će 5. jula biti završen ciklus koncerata Muzičke scene Kaktus, nastupiti bendovi Punkt i Unplugged Plug.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: