Muzika
1.3k

Tvoje lice zvuči poznato: Pogledajte ovu nevjerovatnu imitaciju Dine Merlina

Piše: L. Č.
Srbijanski folk pjevač Bane Mojićević sinoć je u sklopu muzičkog showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio publiku, žiri i televizijske gledaoce svojom imitacijom bh. pjevača Dine Merlina.

Bane Mojićević je na svom nastupu "skinuo" plesne pokrete i glas Dine Merlina, izvodeći pjesmu "Kad si rekla da me voliš".

Mojićević je inače pobjednik prve sezone muzičkog showa "Zvezde granda", a nedavno je u TLZP showu oduševio žiri i publiku svojom imitacijom Zdravka Čolića sa pjesmom "Čija je ono zvijezda".

"Tvoje lice zvuči poznato" je srbijanski muzički show u kojem učesnici za zadatak imaju da u toku nastupa imitiraju brojne muzičke zvijezde sa našeg područja, ali i svjetskog renomea.

A šta na sve to kaže Dino Merlin? Kontaktirali smo pjevačevog menadžera, koji nam je kazao kako je Merlin posljednjih nekoliko dana proveo izvan BiH, budući da je imao koncerte u Švicarskoj i Beču, te nije pogledao ovu imitaciju. Ipak, saznajemo da uskoro planira neke nove aktivnosti o kojima će uskoro biti poznato više detalja.