{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trebinjac gradi karijeru u Švedskoj i bh. publici predstavlja novi video

11.3.2014. u 09:28
2
17
Trebinjac gradi karijeru u Švedskoj i bh. publici predstavlja novi video
2
Samir Bajramović je rođen Trebinju i od malih nogu zaljubljenik je u muziku, čemu je najviše doprinio njegov otac, muzičar, pjevač sevdaha.
Samir Bajramović
Samir Bajramović
Kao dječak Samir upisuje Osnovnu muzičku školu, ali ljubav prema rock muzici je bila jača.

"Cijeli život sam proveo svirajući. Čak i u ratu u Sarajevu sam pisao pjesme, to su nevjerojatne stvari koje čovjek tek sada iz ove pozicije i sa ove vremenske distance može da spozna", kaže Bajramović.On danas živi u Švedskoj, gdje u vlastitoj produkciji snima svoje pjesme, a odnedavno i videospotove. Sarađuje sa švedskim muzičarima i umjetnicima koji gostuju na njegovim muzičkim projektima. Do sada je snimio tri albuma: "What About Dreams Mr. Owen?" (2008) "Perfect Life of Promises" (2013) i "7DayMovie" (2014) koje možete naći na već poznatim muzičkim adresama: iTunes, Spotify, CDbaby, Amazon...Trenutno planira promotivne aktivnosti, osnivanje benda i izdavanje svih dosadašnjih pjesama na jednom CD-u.

"To bi bila trilogija dosadašnjeg rada i uspješne saradnje sa dragim ljudima", kaže Samir. Premijerno na Klix.ba pogledajte Samirov novi video za pjesmu "Horizons - All Alone".


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: