{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trans-Siberian March Band u Slozi

S
29.7.2008. u 12:45
0
0
Trans-Siberian March Band u Slozi
0
Trans-Siberian March Band u Slozi
Udruženje altruista DOBRO organizuje humanitarni party pod nazivom 'Pomozimo obrazovanje' na kojem će gostovati i britanska grupa Trans-Siberian March Band.
Party će se održati u klubu Cinemas (Sloga) 03.augusta sa početkom u 21 sat. Sav prihod od ulaznica za party namijenjen je za kupovinu školskog pribora djeci u stanju socijalne potrebe sa područja čitave BiH.

Trans-Siberian March Band je internacionalni bend kojeg čini 14 vještih izvođača uglavnom na duvačkim i udaračkim instrumentima, a sviraju muziku koja čini mix različitih ritmova, od latino, arapskih do balkanskih.

Koncert 'Pomozimo obrazovanje' je sastavni dio akcije 'Jedan privrednik-jedno dijete' koju trenutno sprovode Asocijacija studenata 'PIRAMIDA' i Udruženje altruista 'DOBRO'. Akcija traje do 15.08.2008. godine. Do ovog datuma sva fizička i pravna lica mogu uplatiti svoj doprinos za školovanje djece na račun Udruženja 'DOBRO' broj: 1610000055480034 kod Raiffeisen Banke sa naznakom za projekat 'Jedan privrednik-jedno dijete', ili sami mogu kupiti školski materijal i pozvati udruženje na broj telefona 062 621 524.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: