{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Topless DJ Diva 7. maja u Sarajevu

S
27.3.2005. u 10:39
0
0
Topless DJ Diva 7. maja u Sarajevu
0
Topless DJ Diva 7. maja u Sarajevu
Topless DJ Diva nastupit će u našem glavnom gradu 7. maja 2005. godine.
DJ Diva je stekla inspiraciju slušajući dva prijatelja koji su već vrtili ploče. Kada je shvatila DJ-ing ozbiljno pohađala je DJ školu u Amsterdamu i istovremeno izgradivši u svojoj kući prvu DJ kabinu.

Svoju karijeru je počela na novogodišnju noć 2002. Planirala je posjetiti novogodisnji party ''Expornstar'' ali je Gijs ( promotor i DJ ) zamolio da ode kući po ploče i zamjeni DJ-a koji nije mogao doći. Tokom nastupa ispred 1000 ljudi, od vrućine i adrenalina, udovoljila je zahtjevu publike: skinula je svoju grudnjak i Topless DJ Diva je rođena!


To je bio uspjeh i važno iskustvo za početak izuzetne karijere jer su i druge djevojke u publici počele da skidaju grudnjake i da se slikaju zajedno. Od tog trena ponude za nastup dolaze sa svih strana, od većih partija do manjih clubbinga gdje je nekad dolazilo i do erotskih scena. Prošli mjesec je bila na turneji u Kini, nastupa često u cijeloj Holandiji, nedavno otvorila party tako što je izašla u toplessu iz aviona u Scheveningen-u ( Den Haag ).

Također je česti gost u Club-u Jimmyz u Kanu, na Expornstars partijima, Wasteland, Escape...

Njen slogan kaže: ''Muzika je za vaše uši, ali i očima treba zabava!''

Više informacija o partyju kao i sama lokacija biće objavljeno uskoro.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: